Nieuwe collega's

Auteur Lara Kwant

nov 7, 2021

Per 15 november 2021 starten er 2 nieuwe diëtisten in onze praktijk; Mara de Wit en Nanda Bakker. Mara zal het spreekuur in Heemskerk gaan draaien en Nanda in Velserbroek. Beide dames zijn bereikbaar via het bekende telefoonnummer: 0628071720 en mail: info@larakwant.nl

 

Mijn naam is Mara de Wit. In augustus 2019 ben ik afgestudeerd als diëtist aan de Haagse Hogeschool. Van origine docent waar ik 15 jaar werkzaam ben geweest, ben ik doorontwikkeld tot een goede coach. Vooral het begeleiden, leren en verder helpen van mensen is een van mijn passies. Tevens ben ik geregistreerd diëtist in het kwaliteitsregister paramedici, dit betekent dat nascholing en kwaliteit bewaken hoog in het vaandel staan. Mijn kwaliteiten liggen bij het prikkelbare darmsyndroom (PDS), overgewicht en obesitas, sportvoeding en ondersteuning bij herstel en opbouw. 

Mijn naam is Nanda Bakker. In juni 2021 ben ik afgestudeerd als diëtist aan de Hogeschool van Amsterdam. Gedurende mijn opleiding heb ik veel kennis opgedaan rondom revalidatie en ondervoeding. Ik ben leergierig ingesteld, waardoor ik op dit moment ook bezig ben met de premaster Gezondheidswetenschappen aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Na mijn premaster heb ik de ambitie om naar de Wageningen University & Research te gaan, om daar Nutrition & Health te studeren. Naast het opdoen van nieuwe kennis, vind ik het ook fijn om met mensen in gesprek te gaan.  Hulp en begeleiding aan te bieden waar dat nodig is. Om mijn kennis up-to-date te houden en de kwaliteit te waarborgen, ben ik tevens ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici. 

Voeg een opmerking toe

beschermd met reCAPTCHA Privacy - Voorwaarden
Annuleren