Dietist Zandvoort

U bent welkom in Zandvoort op het beatrixplantsoen. Ik heb sinds 2015 hier mijn praktijk gevestigd bij huisartsen centrum Zandvoort. Het voordeel hiervan is dat ik makkelijk kan overleggen met de artsen en de praktijk assistentes, oftewel de POH. De locatie ligt centraal in Zandvoort en is hierdoor voor velen goed bereikbaar. Station Zandvoort is op loopafstand in ongeveer 3-4 minuten te lopen. 

Zit u bij een andere huisarts? Dan bent u natuurlijk ook van harte welkom! Wij zien ook cliënten van huisarts Weenink, van Bergen, Klaver enzovoorts. Daarnaast is Bentveld, Bloemendaal, Overveen en Aerdenhout ook dichtbij. wij doen hier ook huisbezoeken. 

U kunt met en zonder verwijzing een afspraak bij mij maken

Tevens heb ik een diëtisten praktijk in Haarlem. 

En daarnaast ook in Velserbroek en Heemskerk. 

Dietist Zandvoort

Dietist Zandvoort | Lara Kwant Beatrixplantsoen 1B, 2042 PW Zandvoort

Bent u al bij mij geweest in Zandvoort en wilt u uw mening delen met anderen, dan kan dat via Zorgkaart Nederland. Op deze website kunt u artsen, therapeuten en paramedici zoals ik beoordelen. Via deze link komt u op mijn praktijk en kunt u uw ervaringen achterlaten. 

 

Tijdens mijn zwangerschapsverlof zal Sigourney Meijer mij waarnemen. Zij is bereikbaar op ons algemene nummer; 0628071720 of direct op 0642407977.

Per mail is Sigourney bereikbaar op; sigourney@larakwant.nl