100 dagen tot Kerst

Auteur Lara Kwant

sep 14, 2019

We kunnen nog even genieten van een beetje zon op deze laatste dagen van de zomer. Wat gaat de tijd toch snel! Ik zeg weleens tegen mijn cliënten: "voor je het weet zit je aan het kerstdiner".

Over 100 dagen is het gewoon al Kerstmis!

Ik hoor mensen vaak zeggen; voor kerst wil ik zoveel zijn afgevallen en dan noemen ze een getal. We stellen vaak lange termijn doelen op met betrekking tot gewichtsverlies. Iedereen kan snel en veel afvallen als je een gek dieet doet. Alleen is dit op korte termijn. Ik vind het interessanter om te zien als mensen langzaam afvallen en dan ook de kilo's eraf weten te houden. Dus wat weeg jij met Kerst?

 

 

 

Iedereen kan naar een diëtist, met en zonder verwijsbrief. Er zit bij iedereen 3 uur dieetadvies in de basisverzekering. Mocht je nu dus je eigen risico op hebben, is een bezoek aan mij dus 'gratis'. Oehhh klinkt als een kerstcadeautje voor jezelf ;)

Heb jij nog het doel om voor het einde van het jaar, slanker in je feestjurk of kostuum te willen verschijnen op het gala? Wil jij fitter op skivakantie? Wil jij gezonder met je kleinkinderen aan het kerstdiner zitten? Wil jij nog meer stralen dan je glitterjurk? Wil jij het nieuwe jaar in met minder medicatie? Wil jij met minder buikpijn in de sneeuw kunnen rennen?

Gun jezelf dan dat kerstcadeautje en maak een afspraak!

Voeg een opmerking toe

beschermd met reCAPTCHA Privacy - Voorwaarden
Annuleren