Eigen risico op? Maak nu een afspraak bij de diëtist

Auteur Lara Kwant

nov 1, 2020

Het is nog maar 54 dagen tot kerst! 

 

We naderen het einde van het jaar. En wat voor een jaar! Toch gaat de tijd snel. We zijn erg benieuwd hoe we er deze kerst allemaal bij zitten. Met hoeveel personen mogen we aan het kerstdiner zitten?

Het belang van een gezond gewicht, een goede weerstand is juist nu in Corona tijd wel gebleken. We krijgen veel aanvragen van cliënten die als doel hebben om vitaler, gezonder te worden. Hierbij helpen wij graag! JUIST NU!

 

De 3 uur dieetadvisering vanuit de basisverzekering valt onder het eigen risico. Het eigen risico is het bedrag dat u eerst aan zorg zelf dient te betalen. Het voordeel is dat als uw eigen risico op is, de behandeling bij de diëtist dus helemaal vergoed wordt. Mocht u dus nog twijfelen om eens naar een diëtist te gaan; plan dan dit jaar nog uw afspraak in. 

 

Heeft u diabetes (suikerziekte), verhoogd cholesterol, hoge bloedruk, hart- en vaatziekten of COPD? Dan valt uw dieetadvisering bij de diëtist meestal onder de ketenzorg en zijn er voor u geen kosten aan de afspraken verbonden. Hiervoor heeft u wel een verwijzing nodig van uw huisarts of POH. 

Voeg een opmerking toe

beschermd met reCAPTCHA Privacy - Voorwaarden
Annuleren