Nieuwe collega

Auteur Lara Kwant

jan 11, 2020

Ik ben Sigourney Meijer. In 2018 ben ik afgestudeerd als diëtist aan de hogeschool van Amsterdam. Ik heb hier met veel plezier gestudeerd en heb veel algemene kennis opgedaan over voeding en het effect op het lichaam. Ik heb mij tijdens deze studie verdiept in de doelgroep jonge kinderen en met name veel onderzoek gedaan naar de rol van opvoedpraktijken van ouders. Gedurende mijn minor heb ik juist veel kennis opgedaan over etikettering en voedselveiligheid en heb ik gewerkt aan mijn product- en receptkennis.

Ik sta ook nog steeds graag in de keuken en bedenk regelmatig weer nieuwe recepturen. Deze kennis pas ik dan ook graag toe in de praktijk, zo zal ik altijd meedenken voor passende alternatieven binnen verschillende diëten.

Tijdens mijn studie heb ik niet alleen veel brede kennis opgedaan, ook kwam ik erachter hoe fijn ik het vind om mensen te helpen, en ik doe dit nog altijd graag. Ik werk graag met mensen samen. Iedere doelgroep spreekt mij aan en heeft zo zijn eigen problematiek. Dat maakt mijn werk zo leuk en uitdagend.

Ik wil graag veel van alles weten. Dit betekent dat ik altijd weer meer wil leren en dit ook graag doe. Ik sta net als Lara ingeschreven in het kwaliteitsregister paramedici, wat betekent dat ook ik nascholing blijf volgen en mijn kennis ook up-to-date blijft.

Voeg een opmerking toe

beschermd met reCAPTCHA Privacy - Voorwaarden
Annuleren